Zakaj izbrati ravno nas

iDesign

Laserska korekcija vida postaja vse bolj priljubljen postopek, v Optical Expressu pa ste lahko prepričani, da boste dobili vrhunski tretma. Tako naše izkušeno osebje in kirurg s svetovnim ugledom kot tudi sodobna tehnologija in najvarnejši laserji zagotavljajo pacientovo varnost in doseganje vrhunskih kliničnih rezultatov.

  • Optical Express je št. 1 v Evropi za lasersko korekcijo vida.
  • Naši kirurgi, vodilni v svetu, so opravili več kot 2 milijona posegov na nivoju celotne skupine.
  • V tehnologijo vsake klinike je bilo vloženo več kot milijon funtov.
  • V naših klinikah po vsej Evropi so vam na voljo najnovejše metode laserske korekcije vida.
  • Posvetovanja opravljate z vrhunskimi oftalmologi in kirurgi.
  • Vsem pacientom je zagotovljen popoln in vseobsežen program postoperativne oskrbe.

Smo št. 1 v Evropi

Na ravni celotne skupine v tednu dni opravimo več posegov kot vse druge klinike za lasersko korekcijo vida skupaj. Zato smo v Evropi tudi uradno postali številka 1.

Izvedite več

Vrhunska tehnologija

Zakaj opraviti postopek laserske korekcije vida v kliniki Optical Express? Kdaj razmišljamo o laserski korekciji vida – to je osnovno vprašanje.

Izvedite več

Naša obljuba

V kliniki Optical Express obljubljamo, da vam bomo zagotovili vid, ki vam bo omogočil boljše in kakovostnejše življenje.

Izvedite več

Mednarodni svetovalni odbor

Vse kirurge skupine Optical Express – tudi kirurge klinike Optical Express v Zagrebu – vsako leto preveri Mednarodni svetovalni odbor za medicino (International Medical Advisory Bord, IMAB). 

Izvedite več

Profili kirurgov

Eden izmed razlogov, zakaj se ljudje odločijo za poseg v kliniki Optical Express, so zelo spretni in izkušeni očesni kirurgi, ki radi opravljajo svoj poklic. 

Izvedite več