Vabimo vas na Dneve odprtih vrat!

Vabimo vas na dneve odprtih vrat 26.10. in 02.11.2016. Obiščite nas v našem centru na naslovu Stojarska 18, Zagreb.
Na dnevih odprtih vrat vam bomo omogočili brezplačen pregled in posvet z zdravnikom, ter bomo vsem obiskovalcem podarili popust v vrednosti 200€ po očesu, ki ga lahko izkoristite do konca novembra.
 
Vsakodnevno se soočamo s številnimim vprašanji naših pacijentov o laserski korekciji vida, o postopku, trajanju, rezultatih in seveda o ceni posega. Zavedamo se, da včasih majhne stvari vplivajo na vašo odločitev ali boste opravili poseg in kje. Zato smo se odločili, odpreti vrata našega doma, da se vam predstavimo, približamo, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in da odženemo eventualne dvome, ki jih imate.
 
Spoznajte vse kar niste vedeli o svoji dioptriji, o težavah z vidom, kako se le teh znebiti in katera metoda je najbolša za vas! Prosimo vas, da nas o svojem prihodu na dneve odprtih vrat obvestite in rezervirate svoje mesto na 01 5625 450, ali na opticalexpress.si@gmail.com.

 

Preverite cenik laserske korekcije vida.

Postavite vprašanje zdravniku.

Preberite odgovore na najpogostejša vprašanja o laserski korekciji vida, na katera odgovarjata strokovnjaka klinike Optical Express doc. dr. Dean Šarić, dr. med., in Dražen Grgić, dr. med.

Naročite se na pregled.