Potovanje brez dioptrije je najlepše potovanje

V Optical Expressu želimo svojim pacientom nuditi najboljše, zato jih po laserski odpravi dioptrije nagradimo s potovanjem za dve osebi. Trudimo se zagotavljati najboljše popuste, hkrati pa vsem tistim, ki se znebijo dioptrije, omogočiti, da jim ta življenjski trenutek ostane v spominu. Novo življenje brez dioptrije vsakemu posamezniku prinese nove izkušnje in tudi potovanja, na katera jih odpelje Optical Express.

Naši ljubi pacienti so že obiskali London, Pariz, Madrid in ostala evropska mesta. Preberite njihove izkušnje in kako so se imeli na potovanju brez dioptrije.

 

Barcelono, Katarina G.

potovanje

Očala sem nosila že od otroštva. Po 20 letih letih sem se opogumila in odločila za pregled in poseg pri Optical Express. Poseg  je kratek, ne boleč, mogoče malo neprijeten. Po koncu posega očal ne potrebuješ več, kar je čudovito. Samo okrevanje je bilo hitro, malo moteče, kajti mene osebno je praskalo po enem očesu še približno 3 tedne po posegu. Vid je bil takoj izboljšan.
Po 2 mesecih je moj vid 100%. Zaradi suhih oči si moram občasno dodajati kapljice za oči. Približno 1 mesec po operaciji sem dobila klic iz Optical Express, da je ravno potekal žreb nagradne igre POTOVANJE V BARCELONO in da sem bila izžrebana. 
Dne 13.12.2018 sva s hčerko odleteli z letalom iz Zagreba v Barcelono. Hčerka je prvič letela in bila je navdušena. 
Še enkrat naj se vam zahvalim za vašo prijaznost in strokovnost. Hvala tudi za čudovit izlet v Barcelono.

 

Madrid, Maja P.

potovanje 

Moj sin je bil na laserski korekciji vida pri dr. Šariću. Priznati moram, da me je na začetku samo dejstvo, da mojega sina čaka ta postopek, precej prestrašilo. Med izpolnjevanjem obrazcev pred operacijo sem izpolnila tudi kupon za nagradno igro, in to povsem brez razmišljanja. 
Ko ste mi sporočili, da smo dobili nagrado, najprej nisem mogla verjeti ... Klic iz turistične agencije, ki je sledil, pa je moje dvome razblinil. Sin se potovanja zaradi športnih in šolskih obveznosti žal ni mogel udeležiti, zato sva njegovo nagrado izkoristila midva s soprogom.
Nagradno potovanje v Madrid je bilo prečudovito. Madrid je čudovito mesto, v katerem na svoj račun pridejo vsi čuti ... Težko ga je opisati, dejansko ga je treba doživeti!
Še enkrat bi se rada zahvalila polikliniki Optical Express, dr. Šariću in celotni ekipi, saj je bila poleg nagradnega potovanja, ki smo ga prejeli, najdragocenejša nagrada v tej celotni zgodbi dejansko ponovno zdravo oko najinega sina.

 

Preberite najpogostejša vprašanja in odgovore o laserski odstranitvi dioptrije.
Oglejte si, katere popuste vam trenutno ponujamo.
Oglejte si vse cene in možnosti plačila.
Naročite se na PREGLED in ugotovite, katera metoda laserske odprave dioptrije je najboljša za vas.