Naša obljuba

iDesign

Preden se pacienti odločijo za lasersko korekcijo vida, si številni izmed njih ne morejo predstavljati, da bi svoje vsakodnevne obveznosti lahko opravljali brez očal ali kontaktnih leč. Na primer, da bi se zjutraj zbudili in na budilki videli, koliko je ura, prepoznali prijatelja na cesti ali plavali brez kontaktnih leč … Seznam se kar ne konča. Naši pacienti so že od otroštva odvisni od očal ali kontaktnih leč. Ta odvisnost je zaznamovala njihova življenja, spomine in način, kako so doživljali same sebe. Zaradi laserske korekcije vida lahko zdaj uživajo brez očal ali kontaktnih leč. Po opravljenem posegu pacienti ponavadi ne morejo verjeti, da se za lasersko korekcijo vida niso odločili že prej. Laserska korekcija traja samo deset minut, vendar lahko močno vpliva na vaše življenje.

Obljubimo vam, da bomo poskrbeli za vse vaše potrebe pred opravljenim posegom in po njem.

Posvet pred lasersko korekcijo vida

Eden od naših vrhunskih zdravnikov vas bo temeljito pregledal in presodil, ali ste primeren kandidat za poseg.  

Kvalificirani in izkušeni očesni kirurgi

Eden izmed razlogov, zakaj se ljudje odločijo za poseg v kliniki Optical Express, so zelo spretni in izkušeni očesni kirurgi, ki radi opravljajo svoj poklic. Vsi naši oftalmologi so specialisti za refrakcijsko kirurgijo in so skupaj (na ravni celotne skupine) opravili že več kot dva milijona posegov. Vsako leto jih preveri Mednarodni svetovalni odbor za medicino (International Medical Advisory Bord, IMAB), katerega člani so vodilni kirurgi na svetu – strokovnjaki za refrakcijsko kirurgijo, kot je Steve Schallhorn, bivši ravnatelj oftalmologije ameriške mornarice.

Naložbe v tehnologijo za lasersko korekcijo vida

V vsaki kliniki je v tehnologijo vloženo več kot milijon funtov, kar pacientom zagotavlja najboljše pogoje za lasersko korekcijo vida. Glede opreme in izkušenj zavzemamo vodilno mesto v svetu. 

Neomejena skrb po laserski korekciji vida

Po opravljenem posegu je zelo pomembno hoditi na redne kontrolne preglede. 

Možnosti plačila laserske korekcije vida

Da bi si lahko lažje privoščite poseg, Optical Express omogoča plačilo stroškov laserske korekcije vida na obroke, s čimer odpravimo še zadnjo oviro med vami in popolnim vidom. 

Preverite cenik laserske korekcije vida.

Postavite vprašanje zdravniku.

Preberite odgovore na najpogostejša vprašanja o laserski korekciji vida, na katera odgovarjata strokovnjaka klinike Optical Express doc. dr. Dean Šarić, dr. med., in Dražen Grgić, dr. med.

Naročite se na pregled.