Najboljše je pravkar postalo še boljše!

LASIK iDesign
PRK iDesign 
IntraLase LASIK iDesignV kliniki Optical Express smo kot prvi z najnovejšimi tehnologijami pokazali, zakaj smo na področju laserske korekcije vida številka 1 v Evropi. Z uvedbo tehnologij IntraLase in Advanced CustomVue leta 2009 na hrvaški trg smo v kliniki Optical Express postavili visoke standarde laserske korekcije vida. Zdaj smo naredili korak naprej s tehnologijo iDesign, edinstveno na tem območju, ki kroji vid po vaši meri.

iDesign

Vaše oči so namreč – tako kot prstni odtis – edinstvene, saj ima vsako oko svoje posebne značilnosti. V kliniki Optical Express lahko zdaj že tako dobre rezultate posegov LASIK in PRK še dodatno izboljšamo z uporabo tehnologije iDesign, revolucionarne diagnostične naprave Wavefront, ki zazna celo najmanjše nepravilnosti vašega očesa, kar kirurgu omogoča dodatno prilagoditev posega posebnostim vašega očesa. iDesign meri vašo dioptrijo na 1.200 točkah v roženici, kar je petkrat več kot z dosedanjo tehnologijo Wavefront.

 

iDesign

Naj pojasnimo – za določanje dioptrije očal in kontaktnih leč se določi približna srednja vrednost dioptrije vseh točk na roženici. Z uporabo tehnologije Wavefront merimo dioptrijo na nekaj sto točkah, s tehnologijo iDesign pa opravljamo merjenja na petkrat več točkah kot s klasično tehnologijo Wavefront. Ta tridimenzionalna slika je izjemno natančen 3D-relief vašega vida, ki natančno obdela tudi najdrobnejše lastnosti, kar omogoča kirurgu načrtovanje posega, ki je popolnoma prilagojen vašemu očesu. Podatke o načrtovanju posega zdravnik vnese v programsko opremo laserja, ki nato odpravi nepravilnosti in korigira vaš vid. Z uporabo te tehnologije lahko vid korigiramo natančneje kot z očali, lečami ali standardnimi metodami laserske korekcije vida, obenem pa lahko korigiramo tudi mnogo kompleksnejše in višje dioptrije kot kadar koli prej – celo pri tistih pacientih, ki do zdaj niso bili kandidati za poseg.

Metode laserske korekcije vida iDesign:

Če imate dodatna vprašanja in se želite pogovoriti z nami, nam pustite svoje podatke. Poklicali vas bomo in odgovorili na vsa vaša vprašanja.