Akcija na laserske posege!

iDesign

 

Kaj morate vedeti o laserski odstranitvi dioptrije?

  1. Laserska korekcija vida je poseg, pri katerem se s pomočjo laserja trajno in uspešno odpravijo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.
  2. Laserska korekcija vida je neboleča.
  3. Laserska korekcija vida traja samo okrog 10 minut.
  4. Da bi ugotovili, ali ste primeren kandidat, morate opraviti samo en pregled.
  5. Laserska korekcija vida se najpogosteje izvaja z dvema metodama – PRK ali LASIK.

V polikliniki Optical Express so posegi LASIK in PRK dodatno nadgrajeni z uporabo diagnostične naprave iDesign, ki lahko zazna tudi najdrobnejše nepravilnosti oči, ki se nato odpravijo med laserskim posegom. To zagotavlja natančnejši postopek in na koncu boljšo kakovost vida.

Zakaj je iDesign dobra izbira?

S tehnologijo iDesign lahko kirurg izdela načrt posega, ki je povsem prilagojen samo vašemu očesu.

Vse metode laserske korekcije vida iDesign:

- LASIK iDesign

- PRK iDesign

- IntraLase LASIK iDesign

  • Naročite se na pregled, na katerem boste izvedeli, katera metoda je najboljša za vas in vaše oči.
  • Naročite se na pregled in prijazno osebje iz Optical Expressa bo z vami stopilo v stik in z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja.
  • Svoj termin za pregled lahko rezervirate tudi po telefonu: +385 1 5625 450.

Optical Express je vodilna evropska skupina za lasersko korekcijo vida, ki je opravila že več kot 2,5 milijona posegov. Poliklinike se nahajajo v Veliki Britaniji, Nemčiji in na Hrvaškem, v Zagrebu.

Zagrebška poliklinika je edina na tem območju, ki za korekcijo dioptrije uporablja platformo iLASIK, katere uporabo sta pri svojih astronavtih in pilotih odobrila celo NASA in NATO. Platformo iLASIK, kakršno uporablja zagrebška poliklinika, sestavljajo trije ključni deli – diagnostična naprava iDesign, femtosekundni laser IntraLase iFS in ekscimerski laser VISX Star s4 IR.

Preberite vse, kar ste vedno želeli vedeti o reševanju težav z dioptrijo, ter številne odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o laserski odstranitvi dioptrije. Na vprašanja sta odgovorila strokovnjaka Optical Expressa, kirurga Dean Šarić in Dražen Grgić.

Naročite se na PREGLED pri naših strokovnjakih.