Korekcija očesnih vek (blefaroplastika)

Bodite videti živahno in blesteče! Korekcija očesnih vek, znana kot blefaroplastika, vam lahko pomaga, da si povrnete energičen in mladosten videz.

S staranjem se lahko oblikujejo gube zaradi presežka kože pod očmi in okoli oči, zaradi česar je oseba videti starejša kot v resnici. To se dogaja, ker koža sčasoma naravno postaja šibkejša in zaradi tega izgubi elastičnost in čvrstost. Zgornje očesne veke se začnejo sproščati, včasih toliko, da motijo vid. Vrečke pod očmi in povešena koža se običajno poslabšajo z leti in povzročajo utrujen videz, kar lahko zmanjša vašo samozavest in samospoštovanje.

Korekcija očesnih vek (blefaroplastika) rešuje vašo potrebo po popravku povešenih in vrečastih očesnih vek. Ta estetski kirurški poseg odstrani vrečke pod očmi in zmanjšuje gube zaradi presežka kože okoli oči. Poseg se lahko izvede na zgornjih in spodnjih očesnih vekah, ločeno ali istočasno. Po posegu boste videti bolj spočiti in mladostni. Vaše oči in celoten obraz bodo videti bolj budni in bolj živi.

Ali je blefaroplastika pravi postopek za vas?

O primernosti blefaroplastike se lahko s svojim kirurgom pogovorite na posvetovanjih. Vendar pa naše izkušnje kažejo, da blefaroplastika daje najboljše rezultate pri pacientih:

  • pri katerih se v družini pojavljajo sproščene, vrečaste očesne veke,
  • ki so zaradi povešenih očesnih vek videti starejši, kot v resnici so,
  • pri katerih se je povesila koža okoli oči,
  • katerih oči izgledajo, kot bi bile 'pod kapuco',
  • pri katerih so nastopile bistvene spremembe oči in očesnih vek, povezane z boleznijo ščitnice.

Vaše posvetovanje o blefaroplastiki

Svojega brezplačnega posvetovanja ne boste imeli s prodajnim osebjem, temveč z enim od članov našega usposobljenega medicinskega osebja, ki vam bo podrobno predstavil postopek blefaroplastike in se z vami pogovoril o vaših pričakovanjih in rezultatu, ki ga boste dosegli. Ta član medicinskega osebja vas bo spremljal pri vsakem koraku celotnega postopka. Določil vam bo termin pri kirurgu pred postopkom blefaroplastike, kirurg pa vam bo pojasnil, katera izbira je najboljša za tisto, kar potrebujete, in kaj lahko pričakujete od svojega videza po postopku.

Postopek blefaroplastike

Blefaroplastika se lahko izvede v enem dnevu. Postopek se izvaja ob lokalni anesteziji, tako da se omrtviči področje okoli oči, vi pa ostanete budni med posegom.