Kaj je laserska korekcija vida?

iDesign

Laserska korekcija vida je postopek, ki izboljša Vaš vid, zaradi česar ni potrebno več nositi očal ali kontaktnih leč. Naši pacienti nam pripovedujejo, koliko se je izboljšala kvaliteta njihovega življenja po opravljenem posegu in da ne morejo verjeti, zakaj se niso že prej odločili za poseg laserske korekcije vida.

Do zdaj je bilo na vsem svetu opravljeno že več kot 22 milijonov posegov laserske korekcije vida, ki so ljudem življenje spremenili na bolje.

Družina

Številni starši nam pripovedujejo o aktivnem življenju, ki ga preživljajo s svojimi otroci in zaradi katerih obstaja večja možnost, da med igranjem razbijejo očala ali izgubijo kontaktne leče. Novopečeni starši nam pojasnjujejo, kako so zdaj mirni, saj ponoči, ko morajo pohiteti k svojemu jokajočemu otroku, več ne morajo iskati in si nadevati očala.

Večina staršev, ki se je odločila za lasersko korekcijo vida, je to doživela kot izboljšanje kakovosti svojega družinskega življenja, ker lahko zdaj sproščeno uživajo v igri s svojimi otroci.

Počitnice

Naši pacienti nam pripovedujejo, da jim predstavljal odhod na počitnice pred lasersko korekcijo vida dodatne težave, še posebej na potovanjih v tujino. Ne samo, da so skrbeli, ali bodo pozabili vzeti s seboj očala, kontaktne leče ali sončna očala z dioptrijo, pač pa tudi, da jim ne bi v oči prispel pesek ali krema za sončenje in jim razdražil leče.

Laserska korekcija vida Vam omogoča, da nosite sončna očala, ki ste si jih vedno želeli, kakor tudi, da boste bolj sproščeni - od tega, da se lahko brezbrižno potapljate v morju vedoč, da ne boste izgubili kontaktnih leč pa do tega, da se lahko podate na vznemirljive počitnice brez dodatnih skrbi, povezanih z stalnim nošenjem in menjanjem kontaktnih leč ali očal.

Delo

Glede na to, da vse več podjetij v svoje poslovne prostore namešča klimatizacijske naprave, se številni ljudje, ki nosijo kontaktne leče, pritožujejo, da se jim leče sušijo, še posebej tisti, ki ves dan presedijo pred računalniškim zaslonom.

Laserska korekcija vida bo rešila ta problem in Vas rešila težav z očali ali kontaktnimi lečami v službi.

 

Šport

Za vse, ki so se odločili za aktiven način življenja, prestavlja laserska korekcija vida rešitev težav z nošenjem očal in kontaktnih leč. Naši pacienti so nam povedali, da zdaj uživajo, saj ne morajo več skrbeti, ali bodo izgubili kontaktne leče v bazenu ali med kontaktnimi športi.

Naši pacienti, ki se ukvarjajo s kolesarjenjem ali pa so strastni tekači, so na povedali, da predstavlja laserska korekcija vida za njih veliko spremembo načina življenja. V Optical Expressu so opravili lasersko korekcijo vida tudi številni znani športniki, ki so bili navdušeni z izidom posega.

Vsakdanje življenje

Laserska korekcija vida je pozitivna izkušnja, ki spremeni življenje in ki lahko izboljša mnoge vidike vsakdanjega življenja. Seznam kar nima konca. Na primer, predstavljajte si, da lahko zjutraj odprete oči in da brez iskanja očal pogledate na budilko.

Nekim pacientom, ki so prej nosili očala, je laserska korekcija vida pripomogla k temu, da izboljšajo svoje vozniške sposobnosti, ker jim je zdaj boljši tudi periferni vid.