Zimski popust na lasersko korekcijo vida

Bozic

Če se že pakirate za smučanje, vam srečo sigurno kvari pakiranje leč, tekočine za leče, dioptrijskih očal, očal za branje. Niti na sončna očala z dioptrijskimi stekli ne smete pozabiti. Ali ste razmišljali o dioptrijskih očalih in nošenju le teh pod očali za smučanje, ko ste kupovali očala za smučanje? Ne bomo posebej omenjali zarošenih stekel na očalih pri prehodu s hladnega na toplo, niti iskanja leče po stezi. Vse kar smo našteli, so velike težave. To so stvari, ki nas na poti delajo napete in živčne.Če se zgodi, da pozabimo ali izgubimo dioptriska očala ali leče, nam to lahko uniči celo potovanje.

Resnica je, da nič od tega ne potrebujete – z lasersko korekcijo vida v Optical Expressu lahko težavo z dioptrijo rešite v petnajstih minutah. In ne mislite, da boste zaradi tega morali menjati svoje plane – lahko greste pripravljeni na smučanje ali na potovanje in to brez obremenitve.

Da bi vam dodatno olajšali odločitev smo podaljšali popust do 31.1.2018. Rezervirajte svoj termin in izkoristite popust.

Izkoristite 50% POPUSTA za pregled - naročite se na pregled.

Optical Express center v Zagrebu je del skupine Optical Express, številke ena v Evropi  za lasersko korekcijo vida. Sodelujemo z vrhunskimi oftalmologi in strokovnjaki za lasersko korekcijo vida, ki so opravili že več kot 2.500.000 posegov. Vse centri uporabljajo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki zaradi natančnosti in hitrosti zagotavlja  zelo visok nivo varnosti in kakovosti. In smo edini v regiji, ki uporabljamo iDesign tehnologijo! Pri nas ste lahko mirni, saj ste v varnih rokah.

Cene in možnosti plačila