AKCIJA - Laserska korekcija vida

Akcija

Poletje v Optical Expressu - do 35% popust na lasersko korekcijo vida!

Plavanje, šnorklanje, potapljanje, vožnja s čolnom, banano, surfanje, kajtanje, odbojka, balinanje, gradnja gradov iz mivke, večerni sprehod po promenadi, pa tudi samo sončenje na plaži bo z jasnim vidom, brez očal in leč veliko bolj sproščeno. Pozabite na izpadle leče v pesku, izgubljena in polomljena očala ter se odločite za spremembo, ki vas bo osvobodila. Pri odločitvi vam lahko pomagamo z resnično visokim popustom. Odločite se za lasersko korekcijo vida in dobili boste do 35% popust na lasersko korekcijo vida.

Z napredno tehnologijo do bolj kakovostnega življenja

Tehnologija na področju odprave dioptrije je v stalnem zagonu in v iskanju najnaprednejših rešitev. Danes je laserska operacija rutinski poseg z neverjetnimi rezultati. V manj kot pol ure se lahko za vedno poslovite od očal za vid in kontaktnih leč. Samo malo je torej potrebno, da izboljšate kakovost svojega življenja. Posegi z laserjema za odstranitev dioptrije iLASIK in PRK so zahvaljujoč tehnologije iDesign še bolj dovršeni in natančni. Revolucionarna diagnostična naprava Wavefront, ki zazna celo najmanjše nepravilnosti vašega očesa, kirurgu namreč omogoča, da lahko poseg stoodstotno prilagodi posamezniku in posebnostim njegovega očesa.

Laserje, ki jih NASA odobrava za korekcijo vida astronavtov (tehnologija IntraLase + CustomVue), na tem območju uporablja samo Optical Express – vodilni center za lasersko korekcijo vida v Evropi.  S iDesign tehnologijo se vid korigira natančneje v primerjavi z očali, lečami ali standardnimi metodami laserske korekcije vida, mogoča pa je tudi korekcija veliko zapletenejše in višje dioptrije kot kdaj koli prej, celo pri tistih bolnikih, ki do zdaj niso bili kandidati za poseg. Vsi oftalmologi Optical Expressa so specialisti na področju refrakcijske kirurgije in so skupaj opravili več kot 2.000.000 operacij. Poleg tega jih vsakoletno preverja Mednarodni svetovalni odbor za medicino (International Medical Advisory Bord, IMAB), v katerega je včlanjenih nekaj vodilnih svetovnih kirurgov, strokovnjakov za refraktivno kirurgijo, med njimi pa je tudi Steve Schallhorn, nekdanji ravnatelj oftalmologije ameriške mornarice.

Ali ste kandidat za poseg?
Dostopne metode

Preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja o laserski korekciji vida
Cene in možnosti plačila

Akcija